vratný kelímek na kávu s sebou

Stejně tak, jako by GoCup nefungoval bez kaváren a restaurací, stejně tak potřebuje vás, kávomily, abyste si pro tu kávu s sebou chodili.

Jedno bez druhého by prostě nefungovalo a dnes představíme GoCup vám, konzumentům kávy, zákazníkům, pro které každý den provozovatelé s chutí a radostí svoje podniky otvírají. I o vás bude část našeho příběhu. I díky vám totiž můžeme zkusit šířit osvětu mezi ostatní, protože čím více lidí bude GoCup používat, tím více pro naši planetu a sebe uděláme.

A co že vlastně ten GoCup je? Chtěli bychom, aby pro vás byl tento název tím jediným pravým synonymem pro vratný (zálohový) kelímek na kávu s sebou. Jednorázové kelímky vytváří ohromné množství odpadu, se kterým se pak musí pracovat dál, v případě, že je to vůbec možné, a nesmírně tím zatěžujeme životní prostředí.

Když se nadchnete pro GoCup stejně jako my, a místo jednorázových kelímků začnete využívat náš vratný systém, 600 milionů jednorázových kelímků na kávu s sebou, které za rok spotřebujeme v Čechách a na Slovensku, se stane minulostí. A tohle už stojí za to, nemyslíte?

Pojďte společně s GoCupem zachránit 21.000 stromů nebo(a) 7 mld. litrů vody. Začít můžete klidně hned dnes...

5 z 5 - 1 hlasů
Děkujeme za vaše hodnocení. Těší nás, že se vám článek líbil.
Budeme rádi, když si ho budete sdílet s přáteli na Facebooku a jiných sociálních sítích.