Až se vás po nějaké době zeptáme, jak se jmenuje vratný kelímek na kávu, odpovíte GoCup. To je vize, se kterou do tohoto projektu jdeme.

gocup se predstavujeA proč si myslíme, že si vás GoCup získá? Až se vás po nějaké době zeptáme, jak se jmenuje vratný kelímek na kávu, odpovíte GoCup. To je vize, se kterou do tohoto projektu jdeme. A proč si myslíme, že si vás GoCup získá?

GoCup JE EKOLOGIE

Není tajemstvím, že používání jednorázových kelímků na kávu s sebou vygeneruje ohromné množství odpadu, které zatěžuje životní prostředí. Víte, že v České Republice a na Slovensku je to až 60.000 kelímků za hodinu? Tedy 600 milionů jednorázových kelímků na kávu s sebou, které prostě jednou použiji a hurá s nimi do koše? Díky našemu zálohovému systému kelímků na kávu s sebou GoCup s tím můžeme společně něco udělat - pro sebe, svou planetu, budoucí generace. Ještě nikdy to nebylo jednodušší.

GoCup JE REVOLUCE

Když jste poprvé přišli na vánoční trhy a do ruky jste dostali vratný kelímek, ne každý věřil, že se tohle ujme. A ejhle, ono to funguje a dokonce to zanechává poměrně velkou ekologickou stopu. GoCup bude ještě větší. GoCup se totiž prolne do vašich každodenních životů. Když se řekne káva s sebou, bude to GoCup. GoCup si půjčíte v Čechách a vrátíte na Slovensku :-) GoCup vám naplní v Brně vaší oblíbenou kávou, kterou si užijete po cestě vlakem na meeting v Praze a vrátíte jej tam. Už vám dochází jak moc velké to bude? Tak u toho buďte s námi.

GoCup JE ŽIVOTNÍ STYL

Ekologie, životní prostředí, globální oteplování, tání ledovců, planeta pro budoucí generace. Asi každý z nás o této problematice něco slyšel, možná se jí dokonce sám více zabýval. Ale často se s ní hlavně ohání kdekdo jen proto, že je to teď trendy. My to s vámi chceme ale dělat doopravdy, ne jen na sociálních sítích. GoCup není pro pozéry, je to životní styl.

GoCup JE MÓDNÍ DOPLNĚK

V životě to funguje jednoduše, automaticky preferujeme věci/lidi, které máme rádi a líbí se nám. Proto jsme se i u vizuální podoby GoCupu snažili přijít se stylem a barvami, které rádi do svého života přivedete. Se kterými se pyšně projdete po ulici, které vám budou ladit k outfitu, které budete moci barevně kombinovat podle nálady a se kterými se třeba i rádi vyfotíte a poreferujete o své nové "lásce" dál na sociálních sítích. 

GoCup vám dá na výběr z několika barev nejen kelímků, ale i víček a do budoucna rozhodně plánujeme jít s dobou a nabídku rozšiřovat. Tak proč nemít doma celou sbírku a kombinovat barvy podle nálady nebo oblečení. I o tom GoCup je.

GOCUP JE KOMUNITA

Těšíme se na partu lidí, kteří se kolem GoCupu dají dohromady. Už teď poznáváme řadu z vás a každý den se seznamujeme s vašimi osobitými příběhy ze světa kavárnictví. Dojímáte nás tím, co stálo za vašimi rozhodnutími, si kavárny a restaurace otevřít. Děsíte nás tím, co všechno jste již museli překonat. Posloucháme to vždycky rádi a i když si každý zažil to své a mnohdy jsme na různých koncích země, nakonec nás stejně všechny spojuje jedno, že chceme pro sebe a naše blízké něco udělat. GoCup nám to umožní. Čím víc nás bude, tím víc toho dokážeme, společně.

Chceš se stát se svojí kavárnou součástí GoCup rodiny? Stačí si jen vybrat variantu a začít.

 

5 z 5 - 1 hlasů
Děkujeme za vaše hodnocení. Těší nás, že se vám článek líbil.
Budeme rádi, když si ho budete sdílet s přáteli na Facebooku a jiných sociálních sítích.