#kavovarevoluce to je hashtag, se kterým vyráží GoCup do světa. Kávová revoluce začala a my chceme, abyste byli u toho spolu s námi.

mech vratne kelimky gocupPřemýšlíte někdy, co byste mohli udělat pro lepší život? Jak se zapojit do boje o lepší životní prostředí? Snažíte se přemýšlet, pracovat, tvořit ekologicky? Nebo již dokonce jste ekologický nadšenec? Pak se vám myšlenka GoCup systému bude líbit.

GoCup = systém vratných kelímků na kávu s sebou, vám totiž přinese hned několik výhod:

  1. Ušetříte. Nejen naše životní prostředí, protože snížíme podstatným způsobem množství jednorázových kelímků a tím odpadu, ale i vaše vydělané peníze. Rozpočet vaší kavárny zajásá, protože v porovnání s jednorázovými kelímky ušetříte 3 Kč na každém "coffee to go".
  2. Získáte nové zákazníky. GoCup má smysl ve chvíli, kdy se do projektu zapojí dostatečné množství podniků a my vám zaručíme, že tomu tak bude. O našem systému GoCup se bude opravdu hodně mluvit. Nejen, že si vás konzumenti najdou v naší mapě zapojených podniku, ve které budete mít svou prezentaci, ale současně se díky partnerskému programu o vás rozpovídáme na našem blogu. Kávomilové, kterým se projekt GoCup zalíbí, vás budou nadšeně vyhledávat a my vám zaručíme, že vás najdou bez problémů. GOCUP bude slovo skloňované všude a hodně a vy budete součástí téhle rodiny.
  3. Budete trendy. GoCup samozřejmě myslí i na vizuální stránku. K čemu by bylo něco chytrého a užitečného, když by to ale vypadalo tak, že by se s tím uživatel styděl pochlubit. GoCup přichází v několika trendy barvách kelímků a dokonce i vršků. Vršky si navíc zákazník může zakoupit všechny a kombinovat podle chuti a nálady, zůstanou totiž na rozdíl od kelímků jen jemu samotnému.
  4. Budete vidět.  GoCup je fotogenický a díky naší podpoře se s ním budou vaši zákazníci chlubit nejen v běžném životě, ale i na sociálních sítích. Zapamatujte si hashtag #kavovarevoluce, protože nyní bude i váš.
  5. Budete u něčeho velkého. Dočetli jste až sem? Pak asi tušíte, jaký potenciál myšlenka zálohového systému na kávu s sebou má. A vy teď máte možnost se zapojit od samého začátku, být průkopníky, přinášet osvícení jako první. Protože o těch, co myšlenku revoluce spustí, se vždycky mluví nejvíce. No není to krása?

Chci se zaregistrovat do partnerské sítě kaváren a začít kávovou revoluci.

 

5 z 5 - 1 hlasů
Děkujeme za vaše hodnocení. Těší nás, že se vám článek líbil.
Budeme rádi, když si ho budete sdílet s přáteli na Facebooku a jiných sociálních sítích.